Utflykt till......

.....skogarna runt Skara, står på agendan ikväll. Men innan dess har jag förmodligen någon timme till förfogande att "slå ihjäl" med shopping (eventuellt)..... i Skövde.
Därifrån ska det nämligen samåkas till skogen för en visit hos chefens (bonus)-svärmor.
Jo för så visade det sig vara, (då jag precis fått min nuvarande anställning) att vi hade en gemensam bekant i Skara, som sedan många år tillbaka är gift med hans svärfar. Världen är allt bra liten ibland.
Vad ska jag då hitta på att handla under "väntetiden"? Har faktiskt köpt klart alla julklappar redan, förutom till de två större stockholmsgrabbarna som är delegerat till maken.
Kanske ska köpa något till mig själv åt Tomten, så det blir nå't från "önskelistan"........
Vi får se vad jag har lust med och orkar när arbetsdagen är till ända. Först nu blir det lax-lunch iallafall.
Helt ok fastän den varit i frysen och vänt.......och sen lite kaffe i Liverpoolmuggen.
Visst visades matchen på Viasat och vem satt inte där framför "burken" och glodde till sent. Men det var det värt, att få se en vinst och ett rekord. Den yngste målgöraren någonsin i A-laget presenterade sig direkt efter att ha fått komma in på planen. Ben Woodburn var namnet och han "raderade ut" en av mina forna favoriters (Michael Owens) hittillsvarande rekord.
Nu jobba lite igen, håller på att jobba in min "ledighet från i måndags" och det finns en del röriga saker att hantera innan jag släpper på telefonen igen. Bäst att passa på, så tungan kan ligga rätt i mun utan störande moment, de stunder det går.
Hann gott och väl med den shopping jag tänkt mig, innan det var dags att möta upp de andra tanterna för färd till den mörka Skara-skogen. Där fick vi både mat och fika, samt hälsa på schäferhunden Isak. Han ville hälsa många gånger........
Nu hemma igen, med de fynd jag gjorde. Hittade en julklapp till Inga, som jag anförtrodde till maken att ta hand om för vidare hantering och förvaring. Så hon inte tjuvkikar menar jag........
Ett annat fynd var ett Lucialinne till Ia för en tjuga på HM, var ju rena rånet, så det får morfar ta med upp och så hoppas vi det kommer till användning.
Men nu ä' tanta trötter...... Natti, natti!
 
Juldekorationer på Rådhusgatan i Skövde......
 
.....och inne på Commerce köpcenter.
 
Är det häxans hus från Hans & Greta? Nej bara turistbyrån i Skövde (f.d. fiskaffär)
 
Här lite förtäring. Det vänstra brödfatet är jag skyldig till att ha både tillverkat och målat. Men det är väldigt längesen, så gärningen är nog preskriberad.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så vacker julpyntning :)

2016-12-01 @ 07:09:47
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0