Ny dag.......

.......nya möjligheter....... eller snarare mestadels bara det första.
Samma som föregående dag att hantera, sopor som blivit missade lite här och var på grund av ovana semestervikarier. Alldeles "nedringd" hela förmiddagen och en massa nya order på "åk tillbaka och fixa" ligger till berörda bilar. Även om det stundtals för mig känns som massor, är det väl egentligen inte så katastrofalt mycket om man slår ut det på helheten. Säkert inte ens en promille, av alla tunnor vi har att tömma.
Nu blir det "phone-free time" en stund och äta överbliven ugns-falu med mos för min del. Sen ta sig an dagens slutsträcka, som jag idag tänkte "kröna" med en loppis-runda i Hjo.
Jo för nu har jag kollat öppet-tiderna för sommaren, så en liten uppiggande fynd-jakt får det nog allt bli, innan jag förhoppningsvis hinner slinka in även i Tibro på hemvägen.
Allt på temat: Man har inte roligare än man gör sig. Sen är det nog själva "jakten" som är huvudsaken, inte fulla kassar med hem. Men man vet ju aldrig.........
Inte hade de nå't i Hjo direkt, två småsaker bara och det fanns tid för en snabbvända på Hem & Hobby innan jag styrde kosan mot det sista målet för dagens handel.....Tibbro second hand. Där på hemmaplan fann jag lite till barnbarnen och nya matknivar istället för de rostiga fula eller klumpiga som nu ligger i lådan.
Totalt 95:- gjorde jag av med på turnén.
Nu ska Inga få laga "kålpuddingsås", medan jag hjälper till och kokar potatis......
 
Fynden poserar lydigt.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0