Meditation.......

.....har jag nu provat för första gången, närmare bestämt  "guidad meditation". Första intrycket är väl att det är en skön och välbehövlig avkoppling och borde nog göras lite då och då för att koppla ner.
Sen om jag lyckades "rensa" hundra procent är väl tveksamt, men övning ger ju färdighet så det blir nog att jag deltar i fler sammankomster framöver och testar igen.
Nu är det vintertider, för var och varannan morgon får man skrapa rutorna på bilen. Inte roligt och vissa morgnar sitter det som berget, det var en sån idag.
Men jag brukar ju "trösta" mig själv allt som oftast med: "Greser s'a ju inte ha roli't" (som Emils pappa sa) så det är väl bara att ta sig an eländet, varje gång det uppträder såhär års.
Solen skiner i alla fall och planen för idag är efter jobbet en liten shoppingrunda och sen symöte i en "förort" till Skövde.
Hittade en portion fryst köttgryta med ris att ta med till lunchen idag och den är nog snart varm att servera.
Inte blev det många riskorn kvar till kontorshunden att slicka, men hon fick iallafall göra momentet.
In till sta'n en stund efter avslutad arbetsdag, men inte särskilt mycket handlat. Åkte istället iväg till symötet lite för tidigt. Fick god mat och samvaro några timmar, men nu är trött tant hemma igen....... före tio.
Väldigt mörk och dimmig var hemfärdens tre mil, men hem kom jag.
 
Lunchmeny: Köttgryta med ris.......
 
Pssst....glöm inte mig.....
 
Kvällsmeny: Godare köttgryta med ris och sallad........
 
Alla tanter vid kaffet, minus fotografen då förstås......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0