Sov gott.......

till halv tio och gjorde bara mackor med lite nypressad juice till frukostkaffet.
Blev ju en hel del mat igår på Hotell Billingen i Skövde med jobbet. Smaken är väldigt olika och en kollega hoppade över "all fisk och skit-bordet" helt. Det var ju hans förlust för där fanns mycket gott att äta.
Även det varma smakade bra och jag som inte är någon egentlig vän av omelett, var tvungen att erkänna att den svampomelett de serverade var nog nästan bäst på hela julbordet. 
Som sagt det var riktigt gott och vällagat. Däremot hade vi fått sittplats vid höga bord och stolar, vilket föranleder problem för tant med krämpor överallt. Kände att jag fick ge mig efter dryga timman och var stel lite överallt resten av kvällen, framförallt i axlar och nacke.
Dock hade jag haft en enorm tur med parkering. Chansade på platserna vid Kulturhuset, där åkte en bil precis då jag kom och lämnade plats till mig. De andra hade kört runt lite varstans och letat.
Inte så konstigt kanske då det var "Stad i ljus", Black Friday och konsert samtidigt. Allt på en gång......
Har gått och skrotat härhemma halva dagen, samt fixat lite med julklappar och adventsdekorationer (vissa funkar, andra inte, precis som på jobbet). 
Blir en uppgift att undersöka utbudet på second hand till tisdag då för komplettering........
Ska snart skjutsa maken till fotbollsavslutning för alla ledare, med bowling och ska då hämta ett paket, samt handla lite mat. 
Hade tänkt att hämta pizza för min del till middag, men ångrade mig då ICA hade lever. Så jag har kalasat på det istället och nu startar Liverpool-Chelsea........
 
Möttes av stad i ljus, jippo precis utanför julbordshotellet......
 
....mätt och belåten, vandrade jag förbi rosa Stadsteater åter till bilen.
 
Man måste ju ha en adventskalender....eller? köpte en sån här iallafall.
 
Som sagt.....fest idag också......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0