Kommunikation......

....och information löser det mesta i meningsskiljaktigheter och efter en "cooling off"- stund är det lättare att både ge och ta argument. Om man dessutom kan undvika varandras "trigger-punkter" är en hel del vunnet.
Sen behöver man inte ha samsyn på allt. Men en konversation om saken, (eller upplysning i förebyggande syfte) är av yttersta värde för att hitta lösning/ge förklaring på det mesta.
Så enkelt, men ändå så svårt........
Det blev inget "tredje världskrig" hemma i huset igår kväll, utan en reflektion över förväntningar och besvikelser istället.
Tänk om vissa världsledare också kunde följa detta enkla exempel (hahahaa).
Tisdag att ta sig an och trist väder, men en fem minuters solglimt mitt på förmiddagen bjöds det ändå på. (Lite smulor till svältfödda....)
Lunchlåda att se fram emot och fynd-jakt på second hand, innan hemfärd. Gårdagens svenska serie verkade hålla vad den lovat och ikväll blir det återigen "En stark resa" med Ullareds-profilerna.
Har sagt det förut: Detta program är så dåligt att det blir bra......
Bara tjugo kronor fattigare på second hand idag och sen tankade jag bilen......alldeles själv! innan jag återvände till hemmet. Maken är på Idrottsplatsen och tvättar......
Visst är det bra att ha larm.....men ännu bättre att låsa i första hand , kanske........
 
 
En och annan fortfarande kvar i landet......
 
.....och avslutar med en höstbild från söndagen. Då sken iallafall solen på höstlöven.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0