Vad ville dom egentligen?

Ja det kan man fråga sig ibland efter vissa telefonsamtal. Hade en som ringde angående en faktura, men det slutade med diskussion om korrekta adresser och att de hade två olika stora tunnor på dessa.
Vad vederbörande ville fråga om fakturan framgick aldrig, men kontentan av samtalet blev en korrigering i vårt register och en något dyrare faktura nästa år för kunden........
Ibland kanske man "biter sig själv i svansen", så att säga.
Annars var det väldigt mörkt i morse, hela vägen till jobbet och en bit in på arbetsdagen. Ganska deprimerande det här med "ljusbortfallet" tycker jag. Att det blir något kallare gör inte så mycket (i min värld), så länge det bara håller sig på plus-sidan.
Lite senare under förmiddagen blev det ljusare och solen håller fortfarande på att fundera, om den ska ära oss med sin närvaro...eller ej.
Ikväll blir det framförallt Liverpools match i CL om den sänds på teve. Innan dess ska jag på lunchen ha "förhör" med Swedbank, angående en avgift jag inte förstår varför jag blivit debiterad. Ingen stor summa, men principen.......
Sen måste jag kolla eventuella fynd på second hand, på hemvägen såklart. Idag fanns bara ett "morfarsalster" att ta hem för ynka fem kronor, signerad och allt.
I förra veckan fick vi en tid för fiberinstallationen, bara sex månader efter att de grävde kabel. Idag ringde de och avbokade, för det var visst inte färdigt iallafall..........say no more!!!
Och solen bestämde sig bara för att retas lite. Sen blev det inga svar på banken heller, för hade inte tid att använda lunchen till att vänta medan kassören stod i supportkö. Så får ringa själv nu ikväll då.......yes!!!
47 i kö och beräknad väntetid 39 minuter, skickade ett meddelande via e-post istället och såg att det kan ta 5 vardagar att få svar på. Är jag irriterad eller är jag irriterad? Svar: Nej.....tvärilsk!!!! 
Dags för stickning och fåtöljhäng, matrester finns så det räcker även till imorgon.
 
Det blev några portioner igår.......
 
Morfars äggkopp fick följa med hem till de andra prylarna av honom som jag redan har.....
 
Får försöka lugna ner mig med en Halloween-dekoration från Skåneland.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0