Inte bra, men bättre.......

.......kan väl sägas om det telefonsamtal jag fick från Vårdcentralen lite tidigare med anledning av provtagningen igår.
Fick se på displayen "inget uppringnings-id" och tänkte att vad är det nu då?, skitdåliga resultat. Man tänker ju alltid det värsta......
Visade sig dock att alla värden var bättre än de föregående tagna proverna, om än inte perfekta. En läkare som tittat på dem ville ha mera uppgifter för att bilda sig en uppfattning om "fallet" och kanske att någon bryr sig, så det blir en grundligare utredning av den förmodade muskelreumatismen jag medicinerat för i fem år. Vem vet?
Vi får se....
För övrigt har det inte varit av det positiva slaget jobbmässigt, för idag är det "bara trams" att ta hand om och högar som blir liggande. En massa röriga, struliga ärenden, som mestadels kommer sig av att fastighetsägare underlåtit att meddela ägarbyten.  Reagerar först då de får en "felaktig faktura". Men hallå! hur ska vi kunna veta att det är sålt om ingen meddelar oss detta........
Solen skiner i alla fall och nu blir det fläskfilé till lunch. Kollegan åker på att ta en korv i farten, en halv dag försenad  till det arbete som var planerat sen tidig morgon. Roligt nästan jämt med andra ord.......även imorgon.
Och så fortsätter det, skulle läsa tidningen på lunchen. Då kommer jag inte in på den på nätet, ringer deras kundtjänst och då står den ju i makens namn, så han måste bjuda in mig att läsa.....
Det har han gjort och det har fungerat flera månader, men nu idag kommer jag inte in helt plötsligt. Nej han har inte bjudit in dig, utan det måste han göra och ingen annan har haft samma problem fick jag till svar.
Man blir ju galen....(om man inte redan är det förstås), redan irriterad på grund av all annan stress just nu.
Åter hemma så är också maken, som fick (om man sammanfattar) "godkänt" på sin diabetkontroll idag. Ja positiva saker är mer än välkomna idag........och givetvis alla andra dagar också.
Nu blir det fåtöljen.........
 
Smakportion från ICA:s delikatessdisk: Räkbakelse och mini-paj (kantareller/västerbottenost)
 
Det tar sig....sakta men säkert........
 
....både här och där.
 
Några plommon finns det i bladverket, stora och fina.......
 
....här ett som blev "efterrätt" åt mig nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0