Det gick inte så bra.......

.....för Manchester United igår, men desto bättre för Tottenham. Vilket säkert gladde barnbarnen, som är stora supporters.
Snökaos är förutspått i landet, men tack och lov inte i våra trakter. Det sätter jag stort värde på.
Nu börjar det till och med att ljusna när man åker till jobbet också, så skönt.
Februari månad startar med ganska väl tilltagen blå himmel, fick dock skrapa envis beläggning på rutorna i morse.
Men säg den glädje som varar. Hade knappt skrivit att det var blå himmel förrän det startade snöa. Först stora flingor, sen lite mindre och nu stora igen. Vi får väl se vart detta slutar, nu lunch..... 
Annars har dataregistret tagit vinterlov verkar det som. Nästan hela förmiddagen har det legat nere, vilket är väääääldigt frustrerande. Mer än 90% av allt arbete är relaterat till att det fungerar. 
Det är så skojigt, (not).
Inte blev det bättre efter lunch, heldagsstrul och inte ok ens när jag gick hem. Lägg därtill att blogg.se också legat nere i flera timmar.
Då jag kom hem möttes jag av pannkaksdoft, då jag låst upp och larmat av. Ingen hemma? Nej, men ugnen var fortfarande på....... dock utan pannkaka som tur var. Maken ute på promenad.
Smakade på en bit, men lämnade resten till honom imorron, då han uppskattar den bättre än jag. Fixade lite korv stroganoff och makaroner till mig. Det duger mer än väl.
Nu teve.........
 
Kvar till maken imorron.......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0