Slut......

......på "sötebrödsdagarna" är det nu. Idag torsdag var det dags att återgå till vardagen och masa sig till arbetet igen.
Och nog har jag väl tänkt de senaste fyra veckorna, att inte är väl mitt jobb speciellt avancerat och tämligen lätt att ta hand om ganska pronto.....
Men då jag imorse steg in på kontoret, visade det sig att det fanns myyyycket som inte kunnat/hunnits tagit hand om. Ingen brist på arbete alltså utan precis tvärtom. Nu har kollegorna inte haft det lätt, för den lilla Terroristen Telefonen har flitigt gjort sig påmind dagarna i ända
Heldag sittande på en stol är jag ju heller inte van vid än, så helt slut känner jag mig nu landad i fåtöljen, halvliggande. Hur mycket som helst har åtgärdats hittills idag, men kollega två har säkert en massa högar han också, som behöver avlastnings-assistans snarast.
Vi får se vad vi tre med förnyade krafter kan åstadkomma under morgondagen. Sen önskar jag honom (och vikarie-kollegan) välbehövlig semester/ledighet för rekreation nästa vecka.
Nu är det alltså bara att bita ihop och jobba på.........
 
Några saker växer trots allt i trädgården......
 
Ett gäng bönor har vi också kunnat anrätta hittills......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0