Irriterad tant......

.....skulle idag panta en massa flaskor, är väl några veckor sen sist. Då var det knas på maskinen hos COOP, fick ringa på klockan TRE gånger för att bli av med det som samlats i kassarna den gången.
Idag hade jag lastat allt i kundkorgen och körde in.
Då möts jag av en lapp att den var full (så duktiga vi varit som pantat......osv.) vi väntar på bilen att tömma innan den kan sättas igång igen....under förmiddagen.
Klockan var nästan halv två, så sur tant upplyste dem om att det nu inte längre var förmiddag. Då var bilen försenad..... ok personalen jag pratade med kunde ju inte rå för det, (vilket jag också sa) men så sällan som jag pantar är det ju själva f...n att det då alltid är fel på maskinen.
Kontentan av detta: Hela baksätet på bilen nu full av tomflaskor.
Idag efter att ha lämnat av en kasse textil i Hörnebo, lämnade jag in nyckeln till jobbet. Då jag inte behövt arbeta något alls i sommar, tänker jag att de klarar sig utan min "jourtjänstgöring" nu.
Hämtade thai-mat till middag och efter vi ätit den startade det att regna, välbehövligt.
Kompisen behövde hjälp med en sak, så tittade förbi en snabbis, innan jag satte en deg. Nu ligger det sex stycken nybakta brödkakor och svalnar i köket.
En av dem fick äran att få följa med på min första riktiga cykeltur....med hjälm. Färden gick till kompisen som bor ca halvmilen bort. Brödkakan hängdes på dörren, då hon ej var hemma, men kom precis då jag skulle åka tillbaka. Kände inte igen mig först......med hjälm.
Åkte via Bråbackas nya villaområde och träffade där en fd. jobbarkompis.....hon kände heller inte igen mig först. Trots att jag var borta nästan två timmar, hade maken inte återkommit från sin promenad.
Inga passade då på att göra varsin äggmacka, medan vi väntade på honom.
Ringde och kollade om han hade rymt? Nej, det hade han inte, sa han.
Kuriosa i sammanhanget: Jag kännner inte av cykelturen direkt, medan maken i nuläget är lika stel som jag brukar vara........ för det mesta.
 
Middag på verandan.......
 
Kanadagässen samlar sig......
 
Brödkakorna är klara.........
 
.....en fick ut och åka lite senare.
 
Hon är rätt snäll.........Inga. Smakade bra efter cykelturen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0