Det blev lite.....

......köttfärsbiffar och en pajfyllning att ha till lördagmiddag, av ett kilo köttfärs som fanns "handy" i kylen. Inga tyckte att vi kunde ta varsin "köttbullemacka" med rödbetssallad till kvällsmat och då blev det lite matlagning.
Idag, lördag fick det bli en tur till återvinningsstationen och då den ligger precis bredvid loppisen var det ju dumt att inte ta en vända där också.
Gjorde så och hittade några "bra ha-saker" . Vid hemkomst var det dags att sätta in den planerade pajen i ugnen och medan den blev färdig, passade svenska hopplandslaget på att ta guldmedalj.
Skulle sen äta paj och sallad till handboll (herrarnas handbolls-final Frankrike-Danmark), men det gick inte så bra. Fick istället torka matta från matrester och hämta delvis ny portion mat.
Vardagsrumsmattan behöver nu verkligen en tvätt snarast, då "söl-maja" redan tidigare åstadkommit nån fläck, men nu blev det gjort ordentligt. 
Maken drog på blues i Hjo igen........... 
Medan jag återställde vår bäddning i husbilen och tog hand om en välfylld tvättmaskin.
Ska nog göra "köttbullemacka-repris" snart (att äta före matt-tvätt.....) och kolla lite engelsk fotboll. Hittade finalmatch i Community Shield på kanal 10. Leicester-Manchester City, går väl att
 slötitta på en stund iallafall.......
 
En plåt biffar klara.......
 
Fynden idag: Två nya örngott, ett spel och en spiderman.
 
Paj klar för middags-ätning.
 
"Ursprungsportionen" innan matt-katastrofen .........väääldigt kladdig sås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0