Nu var det stopp........

.....för de hårt arbetande handbollsdamerna. De klarade oavgjort mot både världsmästarna och europamästarna, men när olympiska mästarna bjöds (i form av Frankrike) som motstånd i kvartsfinalen, tog det stopp......för den här gången.
Men de jobbar vidare mot målet att vara som bäst om något år. Redan tycker iallafall jag att de är otroligt skickliga och jobbar "livet ur sig" varje match. Kommer fler turneringar, som vi kan se fram emot alltså.
Idag var det en enkel frukostmacka som start för min del, för att hinna med en halv middag (orkade inte en hel vid denna tid...), innan det var dags att åka på koll av trycket.
Visade sig att alla prover var bra, förutom kolesterol. Där behövdes nog nu ett litet piller, att lägga till de andra jag redan äter. Trycket var ok, men kanske inte stort A. Ja det kunde ju varit värre får väl sammanfattningen bli.
Nästa anhalt fika hos kompisen och det var en mysig stund vid tända ljus, med skinkmacka till kaffet, samt fruktkaka.
Handla en del på hemväg och hämta ett paket. Köpte också några trisslotter att skrapa på julafton med maken. (Han är dock inte speciellt imponerad av skraplotter, men........kan väl "tvinga" honom)
Hemma blev det andra halvlek av middagen (isterband, rödbetor och potatis) och nu väntar jag på Liverpools match om någon timma.
Sen hade det kommit några julkort.......de första för i år.
 
Mitt paket till bytet vid jul-fikat......
 
......och här var det dukat för mums-fika.
 
Detalj från torget i Tibro.......
 
Två nya snögubbekompisar har flyttat in.....den högra hittad i en affär idag, den andra fika-julklapp.
 
Ny "griffeltavla" på plats. Fanns i hämtade paketet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0