Mera skit.......

..........-väder, vaknade vi till idag. Även om maken skottade rent igår, så hade väl plogen varit förbi och gjort en ny vall vid soptunnan.
Jag gick ut och körde med skyffeln en gång upp dit, samt skottade undan för tunnan (gick faktiskt bra, ryggen till trots.....) och hängde en liten uppmuntran till jobbarkompisarna på handtaget.
Sen ringde telefonen plötsligt med en obekant signal. Hade lite svårt att svara på rätt sätt så uppringaren gjorde ett nytt försök. När jag så kopplat på hjärnan och bemästrade tekniken, visade det sig vara en granne som tog en liten paus i hemmajobbet.
Vi var överens om att vädret var skit, men trots detta tog jag strax efteråt en promenad och vid återkomst var maken ute med skyffeln.
Bara att gå in igen och starta middagen. Rödspätta med hemlagat potatismos föreslog Inga, så det blev det.
Därefter dags att vila rygg på rätt sätt en stund. Då ringde telefonen igen och mera "uppföljning" från kommunen angående systers daglig verksamhet....den här gången.
Känner mig "lite mätt på detta ämne just nu...."
Nu ska det äntligen bli ny, fräsch, mentalt stabil och icke ljugande......president i USA. Sen får vi se vad det kan ge i framtiden............
Därefter är det åter dags för handbollsmatch, lite senare ikväll.
 
Fick duga till frukost idag.......
 
Men vad i......... sitter fast här då??
 
Inget kul att promenera i, men all the same....I did it.
 
Ett illa väsen kom nerifrån sjön från en stor maskin i arbete.....med vad?? 
 
Fiskmiddag idag.......
 
Riktigt ryggläge för avlastning en stund.........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0