Det var ju bara........

......lördag, konstaterade jag så småningom. Fast det har känts som söndag hela da'n av någon anledning.
Till frukost fanns det tonfiskröre-sandwichar kvar till både maken och mig, bara att värma på lite kaffe och ta med tillbaka till sängen. Vaknade runt nio, men blev ingen större fart i värmen på någon av oss egentligen.
Maken var väl ute och "gullade" lite med tomaterna, men jag gjorde ingenting förrän en bra bit in på förmiddagen. Tog då med lite "påfyllnad" till återvinningen och tittade därefter in på loppisen.
Har fått ett uppdrag av dotterdottern: Hålla utkik efter en liggande katt, modell gosedjur (som hon hittat på en loppis förra veckan, men den var redan "fyndad" av en annan kund).
Nu fanns ingen sådan i Fagersanna denna dag, men lite andra fynd fanns att förskaffa till både hushållet och presentlådan........
Varmt som i helv....t även idag och inte ens Inga orkade laga mat. Tur då att det fanns mer rester sen den "stora festen". Maken valde sallad, medan jag värmde gratäng.
Fika fick bli glass med hallon (även de från frysen) och nu är det dags för den femtioelfte avsvettningen inne....... i fåtöljen, med en päroncider bredvid. 
 
Bara att "kombinera ihop" resterna....till middag.
 
Har fått en skiss att gå efter i mitt uppdrag........
 
Det närmaste jag kom idag..... porslin, men skulle vara mjuk.
 
"Kaka" till dagens kaffe.....
 
Tiden går.....hittade detta foto i arkivet, nästan precis tio år sedan (i Spanien). De är liiiiite större idag.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0