Olidligt, onödigt varmt.......

.....är det just nu, trots att det mulnar på emellanåt. 
Tomaterna fick lite snören som extra stöd vid sina pinnar och rikligt med vatten, innan jag satte mig vid kvällsmatchen igår. Förväntningarna på en supermatch kom på skam, då det slutade 0-0, så ingen av Storbritanniens "delar" tappade väl ansiktet iallafall.
Blev en sen morgon med slumrande i flera omgångar, innan jag slutligen fick i mig två mackor och kaffe. 
Tog därefter tag i lakanet och åkte till Hem & Hobby för byte.
De hade fått in de större soppåsarna också sen sist, så det var positivt och så fick det bli ett ex av rätt storlek på lakan och två grå i samma storlek hängde på.
Tillbaka i kassan vid betalning sa jag (på skoj egentligen...) "Att det alltid blir dyrt varje gång man åker hit". Då kollade hon kvittot och upptäckte att hon dragit 14 kronor tillgodo istället för 140......
Varpå jag fick mellanskillnaden i cash.........
Dessa gjorde jag sen mig snabbt av med på COOP, för var ska man förvara sådana, då bara mobilen nyttjas numera och plånbok aldrig används.
Inga fick fart då hon hörde att jag klev in med kassarna. Blev en "spontansås" på köttfärs, ädelost, lök, curry och persilja......till ris.....och potatis.
Nu är även biffar stekta på resterande köttfärs från paketet och sen har jag landat i fåtöljen med en handduk i högsta hugg att torka svett..... och fläkt på.
Till kaffet blir det idag jordgubbar......om en stund. Sen Spanien-Polen.
Som kuriosa kan nämnas att mina vridna halsdukar väckt visst intresse och en fd. jobbarkompis ville ha "mönster". Men egentligen likadant där, som "receptet" på spontansåsen ovan. Man börjar ....och tar vad man haver och ser hur det blir..........
 Nu börjar det mullra ute och en åskskur har precis startat.....
 
Det går mot skymning.......
 
.....och Ingas sallad serverades som kvällsmat.
 
Vid "tappen" är det full rulle. Ska öppnas en obemannad affär där framöver.......
 
Bild på Ingas "spontansås"......
 
Jordgubbar i väntan på grädde.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0