Ändå en tröst......

....... att det brev jag i tisdags skickade TILL Holland, redan har kommit fram dit. Fick ett mail alldeles nyss om att det anlänt. Ja det kan man då säga är ett fall framåt, då förra årets brev inte kom dit förrän senare delen av januari.
........och så debacklet med mitt paket FRÅN Holland i veckan, som ändå lyckades nå mig sista dagen utan tjäle i jorden, så tulpanlökarna hann ner i myllan.
Började ju snöa lite igår kväll och imorse var det svinkallt, men väldigt fint väder annars.
I postlådan idag fanns ett häfte frimärken från Posten kundtjänst som kompensation för den dåliga servicen. Fanns också assistansredovisningar att kontrollera och där var det återigen dags att ringa ansvarig för ett fel upptäcktes. Dock lär det dröja till måndag innan hen ringer åter.
Bilen står där den står fortsatt, eftersom bärgaren fått annat att pyssla med i halkan och sen var det så att en annan bärgare var tvungen att anlitas för att det skulle gå på försäkringen.
Den får också vänta till måndag, nu då.
Själv åkte jag till centralorten för en del ärenden. Först hämta paket (ångstädmopp....)  sen makens restnoterade medicin (som han själv glömde på sin vända igår....) och så fylla på julkortslagret, som nu var på upphällning från gömmorna.
En snabbis till sonens jobb med en liten pryl och sen hämta mat hos Kathy (thai) för Inga kände ej för att stå vid spisen idag.
Nu handboll på SVT Play och sen Idol.........
 
Jaha då var det dags för detta elände.........
 
En del av tulpanlökarna kommer (förhoppningsvis) upp i denna kruka i vår.......
 
Kall......men vacker morgon.
 
Årets förskolegranar uppställda för omröstning i Gallerian.
 
"Kockens val 1" som middagsmeny idag.......
 
"Trapp-Lucian" är på plats.......
 
.......och en Tomte hänger bredvid.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0