Då var det klippt.......

.......igen, håret alltså.
Men ganska bra tajmat att jag hann ta passfotot innan det blev kort frisyr. Skönare att ha det ganska nyklippt, men blir något bättre på bild när det är "utväxt". För övrigt var ju passbilden helt bedrövlig, men får vara nöjd med frisyren iallafall.
Annars var det (i detta huset) tidig uppgång idag. Maken skulle till skogen och lägga bana och jag skulle vara välkomstpatrull till golvläggaren, som skulle diskutera arbetet och ta måtten i badrummet.
Enligt honom så gissade han på att det kan bli av i mitten av november, eller framöver därifrån och minst två veckor (med torktider......) får vi räkna med.
För att få lite klarhet i "den andra röran," kontaktade jag själv gyn idag och visste innan frisörbesöket lite mer. Påväg hem från frissan ringde de mig och meddelade: Att 12 september är det inplanerat för åtgärd. 
Nu tycker maken att vi ska dricka kaffe............
Så var det avklarat för idag också. Ytterligare en gurka har mognat i växthuset och är klar för ätning,  flera till på gång. Björnbären börjar bli svarta lite här och där, men vindruvorna verkar lite mer "svårflörtade" med att bli ätklara.
Fåtöljtajm............vad finns det på dumburken att se idag då? 
 
Grannens flagga vajar fortsatt sakta för vinden.......
 
.....och Inga bjöd till middag.
 
Trädgårdsklövern blommar i trappkrukan, små vackra gula blommor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0