Hann med.......

.....att starta en bläckfisk av det garnnystan som slank med vid köpet av klänningstyget.....i Smygehamn. Klockan hann närma sig två innan jag intog min egen säng igen, efter bortavaron.
Hämtade mig två frukostmackor vid niotiden, men somnade sen igen. Vaknade av att telefonen ringde......från gyn på sjukhuset. De hade en operationstid att erbjuda innan den tid jag fått första veckan i september, för undersökning och samtal.
Var i så fall tvungen att tacka ja "in blanco" så att säga och fick inte ändra mig efter det. Blev kaos i huvudet, då det är över två år sedan förra undersökningen, mer finns att fråga om innan jag känner mig redo. Hon skulle rådgöra med en läkare och ringde sen tillbaka, om att det blir en telefontid till en läkare, ingrepps-erbjudandet skjuts på OCH så togs den redan inplanerade undersökningstiden bort.
Tillbaka till ruta ett då...... känner mig aningen snopen. Lite lurad nästan, men kanske går hyfsat snabbt och blir bra ändå. (Försöker tänka positivt.......)
Maken hade gjort ugnspannkaka igår och det fanns två bitar kvar. Tog varsin innan vi åkte till Skövde, där han skulle förnya körkortet, köpa sandaler och så behövde vi mer mat till hemmet.
Medan jag startade matinköpen gick han till skoaffären. Långt innan jag var klar, hade han köpt TVÅ par skor och fick då alltså "hjälpa till" med specerihandlandet.
Hemma åt vi lite mer "middag": Räksallad, avocado, ciabatta, räkpajsbit (jag) och grillspett (gubben).
Nu kollar han hockeymatch, jag ska dricka kaffe med saltgurke-macka.......... och virka klart bläckisen.
 
Frukostmackor med Mandelmanns grönsaker......
 
Nytt brev påväg..........kjolen i förra, behövde kompletteras med en längre bit resår (plus nå't mer....)
 
Ett plan flög förbi, när vi reste till Skövde.......
 
Middag.......typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0