Har det blivit bättre.......

......idag då? Ja ett pyttesteg mot inte så intensiva hostattacker och känner vaniljdoften av mitt serat när jag använder detta vid näsan. En svag arom av nybakta pepparkakor kunde jag också uppfatta, då Inga bakade tre plåtar sådana. Detta efter att ha serverat kyckling med pommes och broccoli till middag.
Innan vi kom så långt fick maken dammsugningsorder och att skaka mattorna. När det var utfört gick Inga runt med städkvasten och svabbade av det värsta.
En långpanna full av kycklingfilé-bitar anrättades och "smakades alltså av" till middag.
Åkte även en slutlig (får man hoppas....) shoppingrunda till Tibro, så nu ska allting finnas hemma.....tror jag.
Kollade igår på Kalla Fakta-inslaget om Posten och fick en kraftig flashback från förr. Fackliga företrädares (och anställdas överlag) villkor och bemötande av arbetsgivaren, kändes olustigt bekant i inslaget. Uppgivenheten över att det definitivt inte blivit bättre, under de femton år som gått sen jag lämnade, utan att det t.o.m. är etter värre (enligt pålitlig källa). 
Så tragiskt att man fortfarande inte tar tillvara medarbetares engagemang, utan ger den enskilde en varning!!! istället för att förbättra arbetssituationen. Så fruktansvärt huvudlöst beteende av arbetsgivaren att fortsätta stoppa huvudet i sanden och köra med "management by fear" .
Ja  då står man där fortfarande och stampar i utvecklingen, femton år senare. 
Lider med de stackarna som ska utföra arbetet, men är samtidigt väääääldigt glad över att vara pensionär.
Ikväll kommer stockholmarna, en bil är påväg med fem i och en sitter på tåget (as we speak) som morfar ska hämta i Skövde om en dryg timma. 
 
Brödkakorna klara ....och inlagda i frysen.
 
Dagens middag........
 
Julaftonsfika-pepparkakorna.......
 
Den här kom från USA tillsammans med en del godis.........thank you!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0