Alla hjärtans dag........

......passerade idag, utan att jag hade gjort något åt saken.
Är nog första gången på väldigt många år som det inte blev nån liten grej av det från min sida.
Dock fick vi själva ett blombud framår eftermiddagen......från Stockholm. 
Det  var både oväntat och roligt. Passade då på att skicka en liten uppmuntran till son med sambo, efter allt trist som hänt senaste tiden.
Själv satt jag i telefonkö med Försäkringskassan (under fyrtio minuter) för att beställa årssammanställning på syster, till min god man-redovisning. Jo för se det kommer inte automatiskt längre (sen förra året) utan måste beställas. 
......och vad ska man säga om den "ordstyrda telefonväxeln"? Inte har jag något positivt att bidra med i det sammanhanget. Bara irritation, för det jag i sådana sammanhang anger får ett "jasså"-resultat.
Första samtalet avslutades bara och det andra då jag sa kundtjänst, besvarades med "välj något exempelvis......" mitt val då gjorde att jag kom helt fel, där kunde de inte hjälpa till med mitt ärende, så fick vänta i ytterligare en kö. Man blir ju tokig.......are........ 
Då jag äntligen fick en medmänniska att prata med, löste det sig snabbt och hon var vänlig att ge mig summorna via telefon att börja med, innan brevet kommer.  
Köksbordet fullt av papper och redovisnings-eländet är påbörjat iallafall...........
Annars var maken ute i regnet och har nu fått en byrålåda full av gamla bruksanvisningar att rensa i, då han ville leta efter en specifik. Bra att få det gjort..........
 
Inga gjorde det lätt för sig idag..........
 
Den här vår-lådan kom hem till oss idag........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0