Avbrott i Liverpool-matchen......

.......blev det för min del. Då jag strax efter att ha ätit de varma mackorna Inga gjort  till kvällsmat, plötsligt blev illamående. Fick åtgärda detta omgående och kunde sen fortsätta att titta på matchen som blev en storseger.
Vet inte vad jag drabbats av, för det stannade vid detta. Kanske var det gallstensbesvär........ men kraftig trötthet och lite mindre aptit har präglat dagen idag.
Vid halv elva dök så min reskompis upp med en för-firarblomma och vi fikade lite, samt pratade om vår planerade resa. Ja vad ska man säga.....och vad vågar man göra framöver?
Ingen vet ju vad som komma skall här i världen, nu när galningen i Moskva har fått totalfnatt.
För två år sen fick vi ställa in p.g.a. pandemi och nu håller vi andan och väntar in i det längsta med hur vi vågar göra. Som sagt man kan inte veta vad krigshandlingarna får för påverkan, världen över.
Vi får hoppas på det bästa.......
Till middag blev det varsin fiskgratäng från frysen och sen sov jag stora delar av eftermiddagen, med nyhetsprogrammet på i bakgrunden.
Maken gick på promenad och jag tvingade mig själv att göra så också. I postlådan fanns ett grattiskort och rättelsen till assistansredovisningen jag anmärkt på. Glashusfikan avklarad och nu åter i fåtöljen......lite mör, men peppar, peppar förhoppningsvis "on the mend".
 
Födelsedagsblomman fick stå i sovrumsfönstret, som uppmuntran från sängen.....
 
"Tvångspromenaden" 49:an tur och retur.......
 
Grannen firar fortfarande OS-guldet i hockey .......hahahaaa.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0