Mera bak........

......men denna gång inte slutändan av en marsipangris, utan bakning av franskbröd. Hade ett jästpaket......igen, som sista dagen hade kommit för.
Gjorde två runda limpor till frysen och några frallor till idag. Dock tyckte inte maken att den här sortens bröd smakar så bra......i hans mun. Själv har jag ännu inte testat, då de inte fanns att ta av vid min frukost.
Ute hade det den dåliga smaken att snöa, så maken gick ut för att skotta lite. Hade inte kommit så värst mycket, men då jag tog bilen för färd till centralorten, var det först väntan på plogbilen vid utfarten på 49:n och sen fick en långtradare framför mig stopp alldeles innan backkrönet (vid Perstorp).
Bakom mig låg postbilen, vi blev dock framviftade av "hindret" själv, då han hade uppsikt på mötande trafik.
Plockade ut ett paket, handlade litegrann och beställde thai-mat till hämtning, innan återfärd. Även nu hade jag en postbil i "bakhasorna".
Thai-middagen (även om den blev lite sen...) smakade bra och sen har det blivit fåtölj-relax och fika i glashuset. Maken gick på kvällspromenad.......och jag har nu startat ett av broderiprojekten, grisarna.
 
Jodå......Inga levererade, framåt kvällen.
 
Att vakna till det här..........
 
.....föranledde Inga att göra dessa.
 
Mera godis från USA..... "Swedish fish" made in Canada.
 
Dessa fanns i paketet. Kökshanddukar för olika årstider/högtider. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0