Mera julafton.........

......blev det idag (på sonens födelsedag).
Men det började först med en ordentligt tillredd fredags-frukost och en upptäckt av mer julprydnader, denna gång i badrumsfönstret. Dessa fick snällt krypa tillbaka in i garderoben, till det andra.
När maken vaknade fanns det ett glas nypressad juice och ett ägg att starta sin frukost med.
Dåsade vidare en stund, men ett oväntat "wake-up call" i form av internetavbrott, fimpade teven och då var det lika bra att "starta dagen".
Middagsrester fanns till maken, så Inga drog på inköpsresa till centralorten och för att byta julklappar med sonen. De återkom från Danmark i söndags efter fyra veckor, så vi ligger lite efter med helgfirandet med dem. Men gick väl bra att uppmärksamma både födelsedag och jul samtidigt.
Detta fick bli ett snabbt möte på ICA-parkeringen (under hans lunch), då sambon åkt på en förkylning. Så besök hos dem får skjutas fram.........
Tog en avstickare till kompisen (i solstolen), vilken hon nu har tillåtelse att börja variera med lite andra sittformer. Hon var inte hemma, men ute på promenad visade det sig då jag fortsatte hemöver och fick stanna till för ett samtal. Imorron ska jag följa med på en av hennes dagliga promenader. Jo för gå var bra för ryggens fortsatta läkning, var det sagt.
Maken på promenad, så jag kunde njuta av min lever-portion utan kommentarer. Då han återvände tog vi fika, sen öppnade vi julklapparna..........
Nu blir det fåtöljhäng och teve för min del. Kanske att maken har hockeymatch att se fram emot......
 
Bra start på dagen........tack för det Inga.
 
Jul-eftersläntrare i badrummet.......
 
Nej alla var inte till oss.....några ska till Stockholm och några till Hörnebo.
 
Min lever...... med lite lingon adderat.
 
Fika på det..........
 
Vi tog lite cider till att vi öppnade våra paket.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0