"Slakt-tid"........

........för marsipangrisen blev det igår kväll. Det var jag som höll i kniven och en stor bit chokladdoppad skinka tog jag för mig till kaffet. Men det såg godare ut än vad det i verkligheten var, så maken fick äta upp halva "skinkan" som jag lämnade.
Nu står grisen "ändlös" på diskbänken, för den som är hugad att fortsätta konsumeringen. Det blir inte så särskilt mycket mer av den varan för egen del, men tar nog slut ändå.
Vår vana trogen blev det sovmorron, även denna trettondag. Men efter en frukostmacka och nypressad apelsinjuice, tog jag mig i kragen och dressade för en promenad.
I minusgrader och solsken gick jag idag till Dygnsbutiken och handlade gurksallad (till Ingas fiskmiddag), Ceasardressing (orkar inte göra sjäjv) och två bananer. Lagom tungt att bära tillbaka hem.........
Dessutom positivt förvånad över att det funnits allt jag ville köpa, i butiken.
Fåglarna behövde påfyllning fick jag se och fixade detta, precis innan Inga gjort klart potatismoset till fisken och ropade till middag.
Nu blir det fåtöljhäng och sen får vi se om Inga har vilat såpass att hon kan tänka sig bjuda på en Ceasarsallad ikväll. 
Stekte nyss bacon och maken tyckte det var dags för glashusfika, före han tog sin promenad. Till kaffet idag blev det en "Crisp Kringle" från USA.
 
Påbörjad.........bakifrån.
 
"Skuggan" är snart hemma...........
 
......nej inte ens så fort gick det.
 
Påfyllt och alltså serverat......
 
Gurksalladen passade bra till fisken..........
 
Det finns en kvar...........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0