Ett tut.........

.......från körande sopbilskollega till "hämta tunnor-kollegan", föranledde att den sistnämnde fick gå fram till hytten och fråga vad han ville och sedan gå tillbaka till vår tunna för att ställa den där han hämtat den. Istället för att gå två meter till och återbörda tunnan på avsedd plats, hade han "dumpat" den bakom vår bil vid gatan.
Gör om och gör rätt var det troliga budskapet från förarhytten, vilket han ska ha en eloge för och sensmoralen av det hela är att istället för att spara fyra steg, fick den "felande arbetaren" gå minst trettio steg extra.
Nu var ju inte detta en världshändelse, men ganska kul, att som fd. kollega och numera granskande pensionär, iaktta "dramat". Kanske dagens enda..........får vi hoppas.
Men nu är klockan tre och både Inga och jag är trötta. Som tur är finns alltid fåtöljen ledig och där har jag landat, efter att ha plockat ur diskmaskinen, fixat differentierad middag, gjort en plåt mormorsbiffar, blandat en pastasås (till imorron) och sorterat kartonger.....för avhysning.
Får bli lite återhämtning vid teven.....med en nystartad bläckis, så jag orkar med fikat lite senare. 
Inga fick dock ett ryck och bakade lite körsbärsmuffins.......men de hann inte gräddas klart, till dagens eftermiddags-fika.
Får vi smaka på till kvällen, innan de hinner gömma sig i frysen.
Maken gick nu på kombinerad promenad/fotbollsmatch. Jag ska ta med de avhysta kartongerna på deras sista färd, alldeles strax. Ska bara kolla lottodragningen först.........what a waste of time!
 
Bror Blå och Syster Lila..........
 
Hälsningar från "gänget" i väskan.........
 
Differentierad kycklingmiddag........
 
Biffar, köttbullar och sås-ämne nyutkommet från ugnen, bara att göra klart jobbet i stekpannan nu.
 
En av de flugor som var väldigt intresserade av matrester.
 
De senaste bakverken, som Inga är skyldig till.................
 
.....och till sist det senaste tillskottet: Master Gröngöling.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0