Hämta paket.........

........stod idag på agendan. I detta fanns framtida julklappar, nära nog till hundra procent, bara en liten grej till mig själv också. Jo för jag handlar julklappar oavsett vilken tid på året det råkar vara.
Innan jag drog mig tillbaka till sängen igår kväll, blev det som förutspått, två mjuka kakor till frysen (en sockerkaka och en pepparkaka).
Men Inga sa plötsligt att hon absolut ville ha pizza till kvällsmat och det fick jag bara fixa då alltså.
Efter en macka till frukost och en tur till postlådan för att hämta en Early bird försändelse, testade jag "prylen" som anlänt, i duschen. (En "matta" med sugproppar att tvätta rygg och/eller fötter med, funkar nog hyfsat.....).
Ett samtal till Folksam kändes nödvändigt att ringa också, för att påminna dem om att de är skyldiga oss en ansenlig summa i återbetalning......och hur går det med den saken nu då?
En del mat handlades dessutom och till lunch fanns pizza att värma.
Sen fortsatte jag med ett sy-experiment ("Bermuda-shorts" till minsta barnbarnet.....) och medan jag höll på med detta, kom ett pip i telefonen. Kompisen var fikasugen och då jag hade lite smakprov från gårdagens bak........"bullade jag upp".
Blev några timmars "tjöt" i solen på altanen och därefter fanns mer rester i kylen, att göra lite pytt av till middag. Nu är en bröddeg satt på jäsning..........eftersom jag hittade ett jästpaket.........
Kan undra vem det är som släpar hem så mycket jäst, att man titt som tätt känner sig tvungen att baka.............
Men nu ska de bara passas i ugnen, sen får det vara nog..........för idag.
Imorron blir det bara relax......tror jag. På eftermiddagen åker sen reskompisen och jag en tur till norra Sjötorp, för lite gammalt "kollegesnack.......från forntida postdagar".
Minst tio år......plus, sen vi sågs.
 
Den "beordrade" pizzan.......
 
Sockerkaka och pepparkaka klara för frysen.......
 
Lite av varje som smakprov till kaffet, bjöd jag kompisen på.......
 
Pytt på rester till "middag".......
 
Experimentbermudas...........duger de och framförallt passar de, då de är i "gissnings-storlek".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0