Skickade ett meddelande.......

......till 1177 för förnyelse av recept, samtidigt upplyste jag om att just den dosering (som jag har) inte går att få tag på hos Apoteket. Vad göra??
Receptet kom efter ett dygn, men ingent svar på dilemmat. Fick då ringa vårdcentralen igår och kom överens om en provtagning idag, för att se om jag eventuellt kan anpassa till annan dosering.
Ja man får vara på tårna......och så fick jag även veta att den "nya" läkare jag träffat några gånger nu, har slutat. Håhåjaja.......
Dock ringde det en läkare och meddelade ett av provsvaren efter en timma, och jag har själv sett det andra resultatet på nätet. Det gick bra att anpassa dos efter vad som finns att få tag på......
Är väl positivt att proverna går åt rätt håll, men stelheten består........
Då jag ändå var i byn, inhandlades morgondagens jordgubbar och lite annat.
Till lunch blev det en hamburgare var och ikväll har Inga lovat "pil-pil". Men innan dess har hon gjort midsommar-köttbullarna och en köttfärssås (med egen basilika, att använda till lasagne senare i helgen).
Potatisen är skalad, så Inga kan fixa Jansson snabbt och lätt imorron......till sill och allt annat. Sen ska även en tårta monteras (fuskat och köpt bottnar....) med jordgubbarna.
Maken har jobbat en del i trädgården........vilket föranledde (även för honom) en tur till Tibro nu i eftermiddag, att inhandla reservdelar........ efter ett litet missöde. Nej inga personskador, bara en sladd. 
 
Mer blir det inte idag till frukost..........
 
Här snyggar han till gräset ut mot gatan.....
 
En titt in i växthuset.......ena sidan........
 
.....och andra sidan.
 
Lunch med lite efterrätt.....
 
Lite köttbullar till imorron......
 
Köttfärssås till kommande lasagne.....
 
Slutligen i kvällsol: "Pil-pil"......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0