Det känns........

...... dagen efter att man har städat, i form av extra stelhet, ökad trötthet (om möjligt haha!) och lite extra rörelsebegränsningar. 
Men så är det väl för en del gamla tanter.......
Positivt var väl iallafall igår kväll att jag lyckades oskadliggöra en styck mygga (med hjälp av dammsugaren...) som alltså inte kunde kalasa på mig. Nu i eftermiddag hittade jag så en hädangången mygga på vardagsrumsgolvet, som alltså inte heller hittat mig för proviantering.
Man får vara glad för det lilla......typ.
Inte många knop alltså under dagen, men Inga serverade middag i vanlig tid. Idag fick det bli korv med blomkålsstuvning. "Tycker du om sånt"........sa maken lite insinuerande.
Inte hans favo-rätt (ja korven var väl ok då, då.....) men det som serveras får man ju stoppa i sig om man inte tar initiativ, förbereder och lagar något själv och bjuder på.
Efter fikan i eftermiddag, passade jag på att pilla ner några paprikafrön i en äggkartong. Så får vi se om det tittar upp något framöver.
Inga passade på att steka tacofärsen, till morgondagens middag..........
Mini-promenad till postlådan står nu på agendan och maken gick nyss ut för en tur han också ................i skymningen.
 
Min portion middag........
 
....sparade en korv till kvällsmat.
 
Än sålänge växer det.....och kanske gror det mer.
 
Inför morgondagen......
 
Solen går till sängs......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0