Shoppingturen.......

......... fick jag göra utan kompisen, då hon lovat att ta emot vitvaror åt sin dotter och den leveransen hade inte kommit när klockan var två.
Men först klarade vi här i huset av frukost och stroganoff till middag.
Plockade en stor plastpåse full med persilja, för att åka via sonens jobb och lämna, tillsammans med de tomma byttorna från då vi fick "doggybags" med hem.
Var runt lite varstans i Hjo, det fanns en del att köpa på båda second hand-butikerna, Hem&Hobby samt viss mat hos COOP.
En tur in till syster med lite papper gjordes också. Tyvärr visade det sig att hennes bil återigen stod på verkstad. Nu hade kopplingen gett upp och verkstaden hade mycket att göra, så hon får vänta ett bra tag på att få det åtgärdat.
Precis då jag svängde ner på gårdsplanen här hemma, ringde telefonen. Det var en kompis som också varit på shopping. Men hon hade besökt Ullared......med övernattning, på ställplats.
Maken var ute på promenad, så han slapp bära kassar. Fick ta det i flera omgångar och inte för mycket åt gången.
Tog sen minst en halvtimma att få ordning på inköpen. Chillar i fåtöljen en stund för att vila alla krämpor och samtidigt kolla finansläget på våra konton. Imorron kommer det nya friska pensionspengar.......
 
Min middag med ris, maken fick potatis........
 
Fint ljus över Hjo.......
 
Ett av fynden: En stor snögubbekartong.......till mig.
 
Ljusslingor......... till bl.a. julgranen.
 
Trädet fick flytta "ner en våning"..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0