Hade ryktet gått........

......att tant var ilsken, så att de hade stängt på banken. Nej, det är väl bara ytterligare ett exempel på dålig service att man måste boka besök om man vill dit en måndag.
......och så hänvisar kundservice till det lokala kontoret för hjälp och det fanns personal på plats, men de ignorerade totalt min påringning på klockan. Så nu är tant ännu argare.
Vilket föranledde ett ännu argare mail till kundtjänst på nätet, med krav på ett personligt telefonsamtal i ärendet.....omgående. Nu återstår att se om det går att bli ännu argare än vad jag är, i saken.  
Annars har vi nu tagit våra tredje TBE-sprutor och får se fram emot influensa-sticket, nästa gång (i november). Det kostar dock inte på långa vägar så mycket som fästingskalaset. Kostar gratis, om jag kommer ihåg rätt från ifjol. Ja, många stick blir det, men skönt att de finns, de förebyggande åtgärderna.
Handla på COOP och rätta felaktiga kvittodebiteringar (igen.....) samt träffa halva bekantskapskretsen att prata med, visade det sig.
Inga ugnsbakar lax till middag, men den tog lite extra tid på sig, eftersom den bara var halvtinad.
Smakade dock bra när den väl var färdig. Nu får ugnen handskas med en experimentäppelpaj (typ) en halvtimma, sen får vi se om även den smakar bra.....till kaffet, med vaniljsås.
Den gick ner.........
 
Flyttfåglar i solnedgång.....från gårdagen.
 
Hemåt: med oförättat bankärende, stick i armen och lite mat i kassen.
 
Dagens fisk ville inte vara med på bild......men menyn var liknande denna.
 
Äpplen med knäcktäcke......men timern ringde ej och Inga var lite sen med jour-kom-ihåget.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0