Måndagsmiddag............

.......fick bli en Mannerström/Dafgård-kombination. Köpte två Lax/räkpajer på extrapris förra veckan, att ha när inte ens Inga känner för att laga mat.
Så var alltså fallet denna måndag, så satte in dessa två i ugnen och ropade sen på maken.
Vi tyckte att de var helt ok, bland den bättre varianten av färdigrätter. Men maken var lite skeptisk och erkände att han nog iallafall föredrog sin frus hemmalagade mat (och Ingas såklart).
Det satt nog ganska långt in att medge.........
Imorron får han dock göra sig pyttipanna på rester, eftersom jag ska på utflykt med reskompisen och vi har för avsikt att luncha ute. Samt shoppa en del.....om vi hittar nå't intressant.
Strax får jag lov att ta en tripp till grannbyn (Mölltorp), för Posten har behagat skicka dit ett paket jag väntar på.
Då blev det en del mat också..........bland annat äppelwienerbröd till eftermiddagens kaffe, som nu är  konsumerat. Maken har tagit sig i kragen och är ute i höstsolen på promenad.
Jag har precis kontrollerat hushållets finanser och det ser hyfsat ut, så en eller annan krona är helt ok att spendera under morgondagens utflykt.
 
En ......av ganska få godkända färdigrätter, här i hushållet.
 
Plocka i....plocka ur.....plocka i......plocka ur, en i taget. Ja så får det bli när man ej får lyfta och bära.
 
Vad kan förklaringen vara: Samma sorts blåbärsbuskar, men olika färg. Teori: Överskottsvatten från vattentunnan har vattnat den närmaste (gröna) betydligt mer under säsongen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0