Utflykt idag istället.........

........... först för att göra våra röster hörda och sen skulle maken till tandhygienist.
Då har vi iallafall gjort vår medborgerliga plikt och medan maken fick en tandöversyn, skulle jag ha handlat på Hemkompaniet. Men då jag kom dit stod det stängt för ombyggnad.........
Åkte då istället till ICA och efter det, en titt-in på Din Stil. Hade inte tänkt köpa något direkt, men på rean hittade jag en "användbar" klänning, så den tjatade sig med hem.
Maken ringde och var klar, även efter att ha bestämt date med optikern på fredag. Han startade en promenad till Millners, där vi sammanstrålade för dagens middag.
Helt ok mat serverades där (även idag), blev inte besviken på dillköttet. Var lite skeptisk eftersom jag absolut vill att den rätten ska smaka som jag är van och det var inte alls illa, nästan helt i mål faktiskt. Men då det är buffé, kan man ju inte låta bli att äta även av andra rätter. Köttfärslimpan var också god.
Lite mer mat handlades därefter (idag var allt rätt på COOP-kvittot) och väl hemma igen, hade maken fått ett brev med en inropad LP-skiva. Så nu får jag lyssna på Janis Joplin antingen jag vill eller ej......... trots högsta volym på teven, tog "Pearl" över ljudmässigt. Men den är ju bra, så det går att stå ut med en stund.
Till kaffet i eftermiddag, blir det en ostfralla var.........
 
Frukost......med egenodlad gurka.
 
Inte bara mat..........god fotbollssmak har de också.
 
"Hälta, hälta" ..........kanske man skulle kunna säga om min lunchportion.
 
Lite udda väggdekorationer.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0