Ska du ut och åka?

Så frågade maken, då jag kom ut ur duschen. 
Hade tänkt att ta en tur till Hjo, med en kasse till syster och titta in i några affärer. "Då följer jag med", svarade han på det.
Hör absolut inte till vanligheterna, men jag kom ganska raskt på anledningen. Det finns en skivaffär (endast öppen lördagar) där och då var det inte alls så märkligt. 
Släppte av honom vid torget och fortsatte till loppisen, där tre krukor inhandlades att fräscha upp altanhörnet med. (Nu saknas bara några fina plantor att sätta däri.)
Fortsatte till COOP för en mindre komplettering av matvaror. Så mot huvudattraktionen: Hem&Hobby, då ringde maken och ville bli hämtad.
Alldeles överfullt med folk i affären och då känns det inte så inspirerande att gå runt för att titta på utbudet. Maken skulle ha boxar, som jag köpt av förut och det blev inhandlat, men inte så mycket mer.
Ute blåser det storm och soptunna, vattentunna, samt fågelmatsburen blåste omkull/iväg.
Till middags serverade Inga Plommon-smaksatt fläskstek med tillbehör och nu är jag parkerad i fåtöljen för handbollslandskamp: Danmark-Sverige......går lite sådär.
 
"Paj" njaaa.....blev väl sådär, men gick ner med glass.
 
I en balja växte denna ensamma viol.......
 
Återbruk..... en av makens CD-"hyllor", fick ta plats i mitt vitrinskåp. Ovanpå den står nu all fin keramik från Boscastle's Pottery (Cornwall).
 
Blev pizza och sallad från lokala pizzerian igår som fredagsmys.......
 
Dagens middag, serverades runt fyra ........
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0