Frukost........

........ fortsatt utan fullkornsbröd. Jodå, ägaren kom med en korg typ formfranska, såsnart han fick syn på oss. men maken hade redan rostat en grov skiva som redan fanns igår.
"Points for effort" ska han ha, men hur svårt kan det vara egentligen......
Helt ok frukost iallafall, som helhet.
Vid elva åkte vi mot Västerås igen, med mig vid ratten. Maken ringde tältägaren och sa att vi var påväg. Han var dock ute på vift i Arboga och skulle inte hinna tillbaka innan vi nått yttersta spetsen på piren i båthamnen där vi hämtade. Dock gick det bra att bara lägga av alltihop ändå......
Och innan vi lämnat hamnområdet kom ett meddelande från hyrfirman att det var återlämnat och avslutat.
Jag fortsatte som förare till Brändåsen, där vi intog middag. Därefter överlämnade jag nycklarna till maken, att köra resten hem. 
Väl hemma fanns postlåda att tömma (mestadels reklam) och växthus att vattna. Därinne var det varmt och hade hunnit torka upp en del på två dygn. Men utanför i regnmätaren fanns bevis på att det regnat ordentligt. Den var full och det hade runnit över dessutom.
Men värre "översvämning" än så fanns på hemvägen........ på tre ställen mellan Arboga och Örebro, var det gigantiska sjöar på motorvägens ena körbana, så man fick krypa förbi försiktigt på kanten.
Kaffet är drucket i glashuset och nu startar matchen Chelsea-Liverpool och med detta är Premier League igång igen för en ny säsong, att följa för oss fans.
 
Ceasarsallad till maken och schnitzel till mig. Bra middag tyckte vi nog......
 
Det grönskar i min Liverpool-dörrmatta fick jag se.......troligen björkfrön som gror.
 
!-0 och nästan på håret 2-0 (blev bortdömt för offside), men nu 1-1 istället....men mycket kvar än.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0