Inte riktigt som planerat.........

.....men blev rätt bra ändå.
Anlände till Västervåla strax efter elva som vi aviserat. Hotellfrukost "light" kan man kanske kalla den buffé som fanns. Maken saknade dock fullkornsbröd, vilket jag påpekade och de skulle försöka fixa detta till imorron.
I fritidshuset vid ankomst, var fadern där ganska stressad, men barnen vid platta, respektive telefon var dock totalt opåverkade. Modern(dottern) hade återgått till sängs.....med migrän.
Ja sådant brukar komma när det är som minst lämpligt.
Jag tog  tag i innetjänst och plockade iordning, maken bar stolar och tvättade utomhus, medan svärsonen åkte iväg för att hämta "musikermat".
De sistnämnda anlände en efter en och började rigga instrumenten, för att sen få sig serverat skinka/broccolipaj med tillbehör. (Vilket även fanns till oss andra "jobbare" också).
Picknick-gästerna dök också upp från när och fjärran. En del med släktanknytning till maken, men även bluesvänner och så fritidshusets grannar.
Det blev en lång musikeftermiddag, som klarade sig ganska bra utan regn. Bara lite duggregn på mitten och från två till sex lirade grabbar/gubbar och en kvinna tappert i olika konstellationer.
Detta medan barnen fortsatte med sina intressen och vi vuxna pratade runt med alla både under musikens gång och i pauser.
Solen tittade fram när evenemanget var slut, tältet torkade väl en del (regn inatt), så det blev nerplockat, instuvat i bilen och så åkte vi för att dela en pizza innan hotellet.
Där säger maken att han glömt sin ryggsäck...........efter pizzan åter till utgångspunkten alltså (t.o.r knappa fyra mil). Men nu är vi i horisontalt läge, för egen del ganska klar i knoppen men helslut i kroppen........... 
Imorron frukost, med fullkornsmackor? och sen till Västerås med tältet, innan vi styr kosan hemöver.
 
Obekymrat, men koncentrerat barn......alltmedan fadern var det motsatta.
 
"Di gamle" spelar och den unge Rogefeldt (bredvid maken) väntar på sin tur.
 
Ombytta roller........och nu filmas den yngre generationen in action, av gubbarna.
 
Barnen lät sig inte störas......av musiken.
 
Gruppfoto: Storasyster med son, lillebror med dotter.......
 
Trots att vi idag delade på en pizza.....lyckades vi ändå inte äta upp allt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0