Som förväntat........

.......försvarade Duplantis sitt VM-guld, men inte desto mindre imponerande att hålla för tryck och förväntningar.
Inatt har det inte varit några gräsmatte-marodörer i farten. Man kan ju hoppas att det var en "one off", men hos grannen finns också märken i mattan har jag sett. Så mer än en gång har de varit i krokarna, sista tiden.
Fick bli en tur till loppisen och där fanns som vanligt en del fynd att göra och köpa en ny påse bullar.....till maken.
Inga är inne i en experimentperiod, så till middag idag testade hon att göra  "roasted potatoes" i ugnen (på engelskt vis....). Till dessa serverade hon sen fläskotletter med champijon/lök-gräddsås, sallad och gélé. Traditionell söndagmiddag.......
Nu har matchen startat och om en stund kommer en kompis förbi och förser sig med valfritt antal plommon. Varierande kvalité på dessa i år, men i mängd.
Under gårdagen och natten har "en hel dröööös" ramlat ner på marken. Maken krattade undan mängder efter middagen........
Liverpool hade det besvärligt och var påväg mot en förlust, en man utvisad och underläge. Men de vände och vann......på övertid, på bortaplan.
Precis när slutsignalen gick, kom en "raggarbil" på utflykt med kompisen och sambo. De plockade lite plommon att äta och myggorna hittade under tiden lilla mig......att äta på.
Nu fåtöljhäng.
 
Denna planta var helt död......men har kommit in i andra andningen.
 
En hög loppisfynd......
 
"Proper Sunday-dinner" with roasted potatoes........
 
Eftermiddagsfika......
 
Plommon-plockarnas färdmedel.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0