Garn&Ved-introducerad.......

.........kan jag nu "skryta med" att kompisen har blivit. Denna gången klarade jag mig med ett mini-inköp på en tia, medan hon handlade för lite mer.
Därefter stannade vi till på loppisen här hemma och jag köpte två eklådor att ha under stora svarta skåpet framöver. Dock får de just nu först vara evakueringsboxar till badrumsattiraljer.
Innan kompisen dök upp ringde det på dörren vid halv elva och ett blomsterbud lämnade en fin ros, nalle och Sverigelott (som ska skrapas om en stund).
Kompisen hade en påsklilja och ett "kott-troll" med sig och framåt två dök sonen med hustru upp.
De hade en stor kasse take-away från thai-en med sig. Middagen smakade bra, det blev över till både oss och dom, att äta imorron också.
Dessutom fick jag två buntar tulpaner och presentkort till Hem&Hobby att shoppa loss för..........och jag fyller inte år förrän imorron.
Skämt åsido, presenter är ju inte det väsentliga egentligen.........och helt ok att bli firad en dag i förväg, istället för ett försenat grattis.
Efter middagen blev det sittning i vardagsrummet med tårta (som de också hade med sig....) och toscatårta dessutom. Där satt vi ett bra tag och pratade, innan maken drog iväg till Tidaholm på blues.
Sonen fixade inställning på datorn, så jag nu åter kan läsa mina egna "ljug". Har bara kunnat skriva dem och sen fått läsa inläggen på telefonen. Före de begav sig hemåt, hjälpte de till att städa lite där jag inte når och plocka ner prydnader, samt flytta en av byråerna i hallen. Allt detta inför "nöjet" på måndag, att bara ha ett badrum en tid framöver i väntan på nyrenoverat.
Nu fåtöljhäng i väntan på match.....Liverpools startar 20.45 ikväll. 
 
Bra käk......så jag kom idag också.
 
Blomsterbudet kom med detta........
 
....och kompisen förärade mig dessa.
 
Bjuden på middag.....inte fel.
 
Av de här två.......... (tröjan på "återbesök" i födelsebyn)
 
Till sist tulpaner .......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0