Skäms.......

......Postnord och heja brevbäraren som polisanmäler dem. Men vem är förvånad.......egentligen, så passé argumentation från arbetsgivaren: "Om du inte trivs byt arbete".  Hoppas hon får ett stort skadestånd och att Postnord löser problemet istället för att försöka skrämma enskilda arbetstagare, till tystnad.
Annars vann jag en hel tjuga på lotto igår och efter att ha varit inne hos rörläggaren personligen idag, kom så äntligen en offert efter fyra i eftermiddag. Dock aningen svår att tyda i vissa delar, får åka in dit imorron igen och gå igenom det hela.........och vissa priser hade gått upp 30%, ganska magstarkt.
Maken var under tiden hos vårdcentralen och fick en "diabetes"-knapp inmonterad, att ha en månad för koll.
Jag hann även att köpa mig ett nytt mobilfodral, då någon "tuggat sönder" det förra. (Så lätt att stoppa telefonen i munnen för att frigöra händerna......både i tid och otid). Nytt fodral, får det bli slut med den ovanan....... en extra laddsladd blev det också, när jag ändå var i den affären.
Maken tog sin semla till kaffet, men jag ska ta min med varm mjölk om en stund.
Pratade nyss med dottern, som igår var på plats med näst äldste sonen och såg handbollen. De ska även gå imorron........ medan den äldre brodern hade en kompis med VIP-båsbiljett, som han skulle gå dit med. Ja det hade varit kul....... men får försöka insupa stämningen från fåtöljen härhemma.
Maken ska om allt går som planerat åka upp dit imorron. Inte gå på handboll, men hälsa på, bo hos familjen och bevista bluesevenemang är det tänkt.
 
Portion två (idag) av gårdagens middag.......nu är det slut.
 
Vältuggat gammalt fodral, får nu gå i pension....... 
 
Visst ja, hann även in på rea och handlade till 70% reduktion, en slipover för sextionio spänn bara.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0