Förmiddagsfika........

.......hos en kompis och en massa prat blev det i flera timmar.
Maken hade fläskpannkaka i ugn färdig då jag återvände och samtidigt som jag kom hem, körde mina forna kollegor förbi med soptömning på agendan. Så nu är tunnan tom, att fylla igen.
Klarna bank hörde av sig och undrade om min "dispyt" angående sandalerna var löst.....om inte ville de ha mer information.
Det gick inte att bifoga mina mail, men skrev en "kortversion" och upplyste om att jag MER ÄN GÄRNA skickar hela mail-konversationen. Samtidigt bifogade jag min åsikt i saken.......även dit.
Sen kom det ett sms: "Jag sitter på trappan och tittar ut över Örlen" och därute vid verandan satt min gäst som kommit med bussen (till stora vägen) och promenerat sista biten.
Ja vi slog oss ner på verandan och maken kom dit för att hälsa. Vi satt alla tre och pratade i flera timmar. Gästen var också vän av blues........
Slutligen gick hon husesyn, främst för att se farbror Hans tavlor, morfars slöjd, mina snögubbar och grisar. Sen åkte hon med mig in till Tibro, för därifrån går bussarna tätare än härifrån Fagersanna och jag skulle hämta paket, handla och leverera en födelsedagspresent.
Kommer säkert att ses fler gånger.........
Nu sitter jag i fåtöljen och har precis ätit en fryspaj (broccoli) för hade hunnit bli ganska hungrig.   
.....och faktiskt lite trött dessutom. 
 
Förmiddagsfika......
 
Middagen klar då jag kom hem......
 
Nyplockde idag på morgonen, hade min eftermiddagsgäst med till mig.......
 
Ingen hemma i "födelsedags-huset"......de var på onsdagsfika hos Millners.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0