Intressant.......

.....att följa fortsättningen på min "reklamation" av plastsandaler, rubricerade i annonsen (och på ordersedeln) som läder.
Senaste mailet från deras kundtjänst erbjöd nu 50% återbetalning och behålla varan, om jag gjorde klart med Klarna dvs. betalade hela beloppet.
Kommer ej att ske svarade jag, ta bort fakturan i sin helhet och jag skickar INGET i retur. Det är främst en principsak nu, inte en ekonomisk fråga och man lurar inte kunder på detta vis
Sen var returadressen rena skämtet. "Ta hissen till 5:e våningen, mittemot Belyan road, Belyan street........blablabla........China.
Riktigt irriterad är jag, hoppas Konsumentverket granskar och ger dem föreläggande, för här bråkar/ försöker de lura fel kund. Ska dra det till the bitter end nu............. och sen sälja de "unika sandalerna" dyrt (not............ hahahaaa).
Under förmiddagen hade maken lastat bilen full med "skjul-skräp" och jag avstod från att titta vad. Bara för att undvika få idéer, om att spara nå't mer.
Han släppte av mig på torget och det blev några plantor inköpta. Vi träffades sen på COOP och handlade en del mat, innan hemfärd. Inga lagade tacokryddad pastasås med spagetti till middag, medan jag pratade med Hjo kommun om ett avgiftsbeslut.
Maken fick ett uppdrag......att dra upp (!) den gamla risiga oreganoplantan, så jag kunde sätta dit den nya fräscha som inhandlats.
Eftermiddagsfikan är avklarad i ett soligt och varmt glashus..........nu är det nybäddat och välvädrat i sovrummen, men tvättmaskinen arbetar fortfarande en stund.
Själv sitter jag och kollar "Efter fem" och ser där en klasskamrat från gymnasiet i Göteborg, som reporter i Danmark.......(han jobbar alltså fortfarande....)
 
,
Den här har vi beslutat får flytta.......till dotterns fritidshus, hen är välkommen.
 
Nu börjar även de röda gullvivorna (i bakgrunden) att slå ut.
 
Maken på uppdrag......
 
Blev en liten portion pasta över.......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0