Så det kan gå..........

.........en kompis passade i förrgår på att göra en "Gerd".
Vilket i sig inte är något att skratta åt, men då min fadäs ligger i färskt minne blev jag ändå lite full i skratt.....trots eländet.
Hon testade (som jag i Spanien) att "glömma bort" det sista trappsteget. Medan jag kom undan med blåmärken och ömhet, stukade hon foten rejält och får hoppa på kryckor.
Om man ska orka se något positivt i situationen, så kunde det gått mycket värre......för båda.
Inga grillar kycklingfiléer i ugnen, som vi om en stund ska kalasa på. Sen ska jag dra in till Tibro, hämta paket, skicka stort brev och handla en del småsaker.
På utvägen ska kryckhopparen besökas och väl hemkommen (med mitt garnpaket) startar jag nog ett av "huvud"-projekten.
Tog en fika på verandan och nu har jag öppnat paketen. Var lite besviken på färgnyansen på det ena garnet (stämde inte riktigt med bilden) men vi får se vad det blir för projekt av det.
I det andra paketet var en liten hemlighet.........än sålänge.
Sitter vid "Efter fem" på teven och lyssnade just på liberal-Persson, som pratar skit angående arbetslösas situation. Man ska utbilda sig och söka de jobb som finns osv. Jotack, om man hade fått gå utbildning till något vettigt som arbetssökande, men icke. Bom stopp.....sök jobb oavsett om man hade kompetensen eller inte så skulle man söka. Ja så fick man påskrivet (om något svar alls.....) att man inte hade tillräckligt många högskolepoäng.........det var inte tal om vad man hade poängen i, bara antalet poäng. Kan ju hoppas att det har blivit bättre, men det tror jag INTE.
Som sagt, det pratas mycket skit om och i många frågor, men skrapar man lite......... är det en hel del s.k. fakta som inte stämmer med verkligheten. Var kritisk...........
 
Bordet på altanen står väldigt soligt, så fick bli dekoration utan blommor.
 
Sådde sallad förra året i växthuset, nu har det kommit upp färdig sådan även i år.
 
Kyckling med ris.......
 
"Muntra-upp"-bukett plockad i trädgården.
 
Hämtade paket........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0