Hundvakt med hinder.......

...... var det dags för idag. Vaknade hyfsat tidigt, tog en skön dusch och åt sen en frukostmacka till kaffet. Vid elva var det så dags att hämta hunden och jag traskade bort i blåsten.
Dottern skulle vara där, studera och ta hand om hund nummer två.
Jag knackade....och knackade.....och knackade, hörde hundarna därinne, men ingen kom och öppnade.
Var färdig att återvända hem, men då kom dottern utanför tomten. Matte måste ha varit stressad på morgonen, för hon hade glömt lägga ut nyckeln, så ingen kom in till vovvarna.
Dock hade dottern en vig sambo som lekte "inbrottstjuv" och redan efter tio minuter kom hon hem till mig med den äldre hunden. Han tittade långt efter henne då hon gick och parkerade sig på dörrmattan en lång stund.
Men följde med mig till slut in för att kolla teve en stund. Han satt på mina fötter en timma.......och ville bli klappad.
Tog så med en kasse julklappar in till köket och nu har jag slagit in en hel del, medan hunden låg på sin medhavda filt och kikade. Fixade därefter middagen, utan ett pip från gästen.
Dags att gå ut en sväng? frågade jag och då blev det fart på vovven. Han fick bråttom och började "prata" tills jag fick på kopplet och sen ut i blåsten. Vi gick en kort sväng och såg dottern med den yngre hunden göra samma sak. Hon var klar med studerandet, så tog över "min" hund igen.
Jag plockade med posten in och ska nu snart åka till Tibro på visit, samt hämta ett paket.
Var på besök hos reskompisen, fick fika och så smidde vi lite planer........
Nu är det handbollslandskamp damer, sen ska jag väl även titta på herrfotboll lite senare.
 
Vi tittar på teve en stund......
 
Dagens middag......
 
Lönnlöven har skiftat i klara höstfärger.......
 
Nytt läppstift......ganska nöjd med färgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0