Jag såg honom.......

....eller henne, en stor grävling var det iallafall som kom genom häcken från grannen på högersidan. 
Den stannade framför verandan i ljuskäglan från ficklampan en kort stund, för att sedan försvinna vidare, genom häcken till vår vänstra granne.
Inte tillräckligt länge för att jag skulle hinna ta kort med mobilen, men jag skrämde iallafall iväg den från vår gräsmatta.......den gången.
Precis som grävlingen........ sov jag inte mycket under denna senaste natt, men numera kommer ju dessa "mellanspel", lite då och då.
Blev delad frukost, en macka med kaffe vid åtta och en till omgång..... runt tio.
Ringde sen banken och redan på tredje försöket (ironi) kom jag fram och var först i kön. Men hade jag hamnat på det kontor jag ringt till........Inte då. Skövde svarade åt Tibro.
Nej fanns inte möjlighet att ens boka en tid i Tibro de närmaste veckorna och det jag ville ha hjälp med gick att bara komma in på kundtjänst i Skövde, för att få fixat.........
NEJ!!! det fungerar inte, svarade jag och till slut kom vi då fram till: Att i slutet av september gick det att få en tid i Tibro, slutligen. Så nu är det bokat........
Annars har jag satt fart på tvättmaskinen, som latat sig ett bra tag nu och ringt reskompisen för en utflykt imorron. Sen har jag också hämtat min räktårtebit, att konsumera till kvällsmat.
Kock Dafgård fick även idag "bjuda på" middag. Kyckling med rostad potatis, njaa..... lite kategori nödproviant är betyget.
Har dock hälften av kaffebrödet från igår kvar att "trösta mig med" om en stund. Före det finns dock en massa ren vittvätt att ta hand om.......... och en till maskin som snurrar.
Dessutom är det den tiden på året, då man konstant måste blanda nya flug-cocktails.
 
På det här tefatet ser den ju riktigt söt ut..........hahahaaaaa
 
Ännu en färgvariant av luktärt...........
 
Rena......och nu snyggt (hmmm) .....ihoprullade.
 
Rond två, dag två........eftermiddagsfika.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0