Bakslag......

........ "big time" på vädret. 
Var uppe kort vid halv fem och då hade det INTE kommit något. Men vid niotiden var det redan ett ganska tjockt lager snö.
Träden är fulla av frusna fåglar, framförallt plommonträdet. Där sitter ett gäng bofinkar och burrar upp sig. Fortfarande nu vid fyra, vräker det ner och ska enligt utsago så göra fram till sent ikväll.
Maken var ute vid lunchtid och gick en match mot blötsnön, medan Inga fixade spenat med tillbehör att servera till middag. Hon ska om en stund starta en gryta chili con carne, till morgondagen.
Som tur är (med sommardäcken nyss monterade på bilen) behöver vi inte åka nånstans idag och kanske inte imorron heller.......
I sociala medier kan man läsa om trafikkaos (överallt) men också på nära håll. Lastbilar som fått stopp i Lunnekulle-backen (stora vägen) mot Tibro härutanför (hela dagen) och även samma typ av fordon, som blockerar lokalgatan vid affären.
Hamnar nog på det utlovade ca två decimeters snötäcke, innan dagen är över.
Till och med minst 30 cm har det ramlat, ner gissar jag..........
Ringde sonen, han hade dåligt att göra på jobbet för lastbilarna har inte kunnat ta sig fram till  Tibroterminalen.för att lasta och lossa. Eventuellt får han stanna över natt där, då det är stopp både mot Falköping och hem hit. Han lovade att vara smart med beslut.......
 
Helt ok väder igår kväll........
 
.....till skillnad från i förmiddags.
 
Middagsvalet skänkte lite tröst, men bara lite........
 
Frusna bofinkar har hittat lite mat i buren.
 
Inget aprilskämt........tyvärr.
 
Nyss bytt till sommardäcken..........hahahaaaa
 
Inga håller vad hon lovat........morgondagens middag färdiglagad.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0