Planering är väl bra........

.....men ibland hjälper inte det.
 Maken försökte igår synka tiden för sitt styrelsemöte, så att han skulle ha tillgång till bil. Så långt var allt bra, men imorse fick jag ett sms att sjukgymnasten. Innehöll en ändring av min tid till eftermiddagen, på grund av VAB. Detta sammanföll ganska dåligt med makens tidpunkt. Men fick bli att jag skyndade mig hem och han fick komma lite sent till sammankomsten.
Men först startade onsdagen med ett besök av sonen. Han skulle "befria oss" från motionscykeln (som jag ju ändå inte kan använda.....).
Med sig hade han en frusen regnbåge, som han fiskat i Hållsdammen/Skövde. Äntligen kom han ihåg att ta med en....... och Inga tyckte att den får foliebakas till middag.  
Vilket hon lite senare utförde och serverade med dillmajonnäs och potatis. 
En stund senare fick så bilen göra första resan för dagen till Hjo....med mig. Och vad sa då sjukgymnasten? Jo att det kommer ta lång tid och jag måste göra övningar i små punktinsatser, samt använda vetekudden ofta.
Sen var det gasen i botten för att komma hem snabbt. Stod han och stampade? Nej satt i godan ro vid sin dator och trodde att jag skulle komma senare...... 
Det hade jag alltså för att jag skyndat mig hem.........
Gick en sväng i trädgården och tog med lite rabarber in för att koka kräm. Inga muttrade lite över alla bruna bananer, men höll mig sällskap i köket och vispade ihop en banankaka.
Då krämen var klar tog jag en stor tallrik ljummen sådan, med mjölk. Har därefter även bryggt kaffe och ätit kvällsmacka.......
Ikväll är det derby i Liverpool. Mina röda, mot de blåa och "bortamatch" på Goodison Park. Bara ett stenkast från hemmaplanen Anfield.
 
Klar fisk........
 
......och min portion till middag.
 
Två "skränfinkar" har intagit vår lyktstolpe.......
 
....och i postlådan låg den här. Välkomna även till mig alltså........
 
Dagens rabarberkräm......
 
Visst muttrade hon (Inga) men det blev en banankaka till slut
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0