Fyrtionio år sen........

......idag, som vi bytte ringar (en kall dag på Ullevi) under skridsko-VM i sprint. Ja tiden går.......... kan man väl konstatera.
Fick pallra oss ur sängen före åtta idag, då reparatör var påväg. Kunde tala om för honom, att det inte blivit kallare inomhus (utan snarare tvärtom), som han förberett oss på.
Dock blev han inte särskilt långvarig. Eftersom det filter som skulle rena/rensa systemet inte fanns med i utrustningen, fick han omgående åka tillbaka till Tibro och hämta.
Men hur ska vi då fira vår förlovningsdag? Jo Inga ska bjuda på bakad potatis med kycklingröra ...... ........har hon lovat.
Solrosprojektet "tuffar på", blev väl inte riktigt likadant som det var inne i mitt huvud ...... men det blir nog ändå ganska ok.
Nu står rensmaskinen igång i förrådet, jag har varit ute några gånger och tittat till (som jag blev instruerad). Vet dock inte riktigt om den är helt ok, men vi har än varmare inne så har minskat ytterligare på ingående värme. Det ska stå över helgen sa han, men får nog ringa imorron och fråga lite........igen.
Passade på att bjuda in mig till en fika hos kompisen under eftermiddagen och det blev en sittning vid brasan under några timmar. Hon hade dessutom bakat blåbärskaka..........
 
Dagens middag.......
 
Display att "tolka".........
 
Gott till kaffet.........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0