Söndag.......

.....utan några åtaganden alls.
Sov länge, men ändå inte oproportionerligt så. Mackor med kaffe till frukost och tillbaka till horisontellt läge igen, tittande på husletning söderöver.
Då jag precis bestämt mig för att ta ett snack med Inga om middagen, ringde telefonen.
Där var en granne som erbjöd sig att ta med morotskaka till kaffet och titta in på eftermiddagsfika. Alltid trevligt, så det säger man ju inte nej till.
Nåväl Inga och jag beslutade att det var dags för stekt fläsk med löksås till middag idag och hon tog tag i färdigställandet av måltiden. Blev över till maken imorron, medan jag då tar hand om en kåldolme kvar från igår.
Nu är inte Inga alltid tillmötesgående och bakningen som nämndes för ett par dagar sedan "frös inne".
Det jästpaketet fick krypa ner i soppåsen, för dumt att chansa på att jäsningen fungerar flera dagar efter bäst före......nu ligger ett nytt jästpaket i kylen.
Fika och prat var en trevlig stund. Hon hade blivit inspirerad av min resa till Malaga, så därför har hon bokat en egen just dit, framåt våren på några dagar. Fanns tydligen en kompis därnere på jobb att hälsa på också. Bara att hoppas hon får fina dagar........
Tyvärr åkte Liverpool på en förlust idag. Inte roligt vare sig för spelare eller oss fans, men det är/har varit sällsynt förekommande hittills denna säsong. 
 
Mycket god middag, serverade Inga idag.
 
........och trevlig kvällsmat.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0