Så kan det gå..........

......om man är gammal och glömsk:
Att potatis som sätts på spisen för att kokas....... för att stekas imorron till middag, plötsligt blir halvstekta direkt.
Som sagt, satte på en kastrull enligt ovan och bäst som jag satt i min fåtölj igår eftermiddag och ljög ihop tisdagens blogginlägg, kändes en brandlukt.
Är det någon som eldar sur ved tänkte jag, men gick iväg för att kolla ändå.
Där på spisen stod kastrullen och osade. Ut med den i snön en stund, på med köksfläkten och be en bön att brandlarmet inte skulle starta. Men det var ingen rökutveckling, bara en otrevlig lukt, att "njuta av" resten av kvällen. Hjälpte inte mycket att vädra........
Vaknar till en blåsig dag, med lite snöfall och sonen har precis varit här med sin bil. Nu är far och son påväg tillbaka till Falköping (med vår bil), för att hämta hans fru och bagage, innan de fortsätter till Landvetter. Lysande resväder, man funderar ju också onekligen på om jag och kompisen (om två veckor) kommer ha samma tur.........
Annars går hostandet upp och ner, så också sovandet....... 
Maken hemma igen, alldeles nyss. Nästan samtidigt lyfte Turkish Airlines från Landvetter, tjugo minuter sent. Just nu passerar de över Sölvesborg......... man kan följa planet på flightradar.
 
Snöformation i vårt altanhörn. Blir alltid så när det yr och blåser.
 
Lite suddigt.....men det fick bli köttsoppa i min ensamhet.
 
Är vi lika eller?.......mitt foto har exakt femtio år på nacken.   
 
Sonen med hustru passerar södra Polen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0