Ingen direkt bra start........

......för herrarnas fotbollslandslag, med den nye danske tränaren.
Nu hade jag väl inte förväntat mig något mirakel direkt och väljer man Portugal som sin första vänskapsmatch-motståndare, kan man kanske inte vänta sig nå't mirakel.
Storstryk blev det, men vi får se om ny tränare, på sikt kan ge en roligare anfallsfotboll. 
Annars var det idag en vanlig "rutin" under förmiddagen. Maken har dock börjat låta som jag gjorde förra fredagen. Han har alltså tagit förkylningens stafettpinne och hostharklar vidare, sen igår.
Inga beslutade att det skulle serveras panerad fisk till middag och rotade fram två "plattfiskar" ur frysen.
Jag hade verkligen sett fram emot denna middag, med hemlagat potatismos. men fisken smakade inte särskilt bra (bara min pankopanering var god....). Lite surt........
Men jag hade iallafall en halv bakelse att se fram emot till kaffet. Först gick jag dock till brevlådan med ett brev......i sol och blåst.
Skickade ju en ändring om hyran till pensionsmyndigheten (via mail) och idag kom (på Kivra) beslut att syster får dryga två hundralappar till i bidrag........jaja....alltid något iallafall.
Nu får jag se fram emot "Masked singer" och lite kvällskaffe.
Imorron blir det Charity match från Anfield med "Svennis" som coach och en massa gamla fotbolls-stjärnor på plan. (Det är ju landslagsuppehåll, så inga ligamatcher förrän nästa helg).
 
Som sagt.....tyvärr en besvikelse, middagen idag. Bättre kan du Inga, så på't igen imorron.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0