Lever.......

.........vankades det till middag idag, iallafall för en person i hushållet.
Köpte en färdig ceasarsallad till maken på Ica igår, så jag kunde avnjuta en portion lever från frysen för egen del. Han vägrar nämligen att äta fiskbullar, lever, grynkorv och pölsa, men annars går det mesta ner. Dock med differentierat utlåtande över smaken. 
Själv äter jag gärna de nämnda rätterna, med viss reservation för pölsa som jag egentligen inte direkt smakat alls. Men det går ju bra att lösa på ovanstående sätt, till bådas belåtenhet.
Men innan vi kom så långt på lördagen, hade Inga serverat mig frukost då jag vaknat till ett tunt lager snö på gräsmattan. Så småningom tog jag en vända på loppisen och då inte swish funkade när jag skulle betala fick jag kredit........både på kaffebröd och kläder. Är ju välkänd.......därnere.
Men när jag anlänt hem fungerade det igen, så gjorde mig snabbt oskyldig igen.
Köpte alltså två (nya) plagg som nu snurrar i tvättmaskinen och några småsaker. Dessutom bakelser till kaffet och några småpåsar dillchips/ostbågar.
I brist på annat kollar jag Manchester United-Everton på teven. Men imorron blir det ett mycket intressantare möte städerna emellan. Då drabbar nämligen nuvarande ettan och tvåan i tabellen samman.
Liverpool mot Manchester City.....på Anfield. Får "värma upp" med barnbarnens Tottenham-match som spelas tidigare på dan.
Ikväll är det åter allmänbildning: Mello........ följt av Shetland.
 
En delikat portion, tinad från frysen.......
 
......att se fram emot till kaffet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0